Rijschool Vaassen - De autorijlessen

De autorijlessen

Als instructeur wil je het hoogste rendement uit een lesuur halen. Daarom wordt de instructie aangepast aan het individuele niveau van de leerling. Op tijd de juiste instructie geven en de juiste hoeveelheid leerstof aanbieden is de sleutel tot een goede les. Alle vorderingen worden bijgehouden op een door ons zelf ontwikkelde leskaart. Op deze leskaart staan alle stappen die we moeten doorlopen om op te gaan voor het examen. We zijn iedere les opnieuw exact op de hoogte van de vorderingen van de leerling. Op deze manier wordt er geen tijd verspild en wordt er zo efficiënt mogelijk gelest.

Ook is het goed om te weten dat er in de les auto niet wordt gerookt, dit geldt zowel voor de leerling als voor de instructeur. Bij Oosterbroek Rijopleidingen wordt er alles aan gedaan om de lessen zo efficiënt en zo prettig mogelijk te laten verlopen zodat je met plezier je rijopleiding doorloopt.

Stap voor stap

Stap voor stap gaan we verder totdat men alle facetten van het autorijden onder de knie heeft. Ook bijzondere verrichtingen behoren tot het vaste lespatroon. Zonder voertuigbeheersing kun je een gevaar zijn voor jezelf en voor andere weggebruikers. Alle vorderingen worden op de leskaart bijgehouden zodat we elke les weer kunnen laten aansluiten op de vorige les.

Als je eens in een vreemde stad wilt rijden en grote afstanden wilt afleggen dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn mogelijkheden om een les naar Amsterdam of Utrecht te rijden zodat je ervaring op doet met route rijden, navigatie en rijden op lange afstanden. Wil je een antisliptraining als afsluiting van de opleiding dan is dit ook mogelijk in overleg met de rijschool.