Rijschool Vaassen - Rijschool Henk Oosterbroek

Oosterbroek rijopleidingen

Oosterbroek Rijopleidingen is opgericht door Henk Oosterbroek. Als auto en motorrij- Instructeur heeft hij zijn ervaring opgedaan bij Groeneveld safety center in Apeldoorn. Na een splitsing van activiteiten door specialisatie is Henk doorgegaan met de autorijopleidingen aan de Manegeweg 25 te Vaassen. Er is nog altijd een nauwe samenwerking met de motorrijschool Roel Vrenken en Groeneveld Safety Center. Als docent rijopleidingen worden er nog regelmatig auto- en motor- verkeerstrainingen gegeven in binnen en buitenland.

Door de unieke combinatie van rij-instructeur en docent verkeerstrainingen is het mogelijk om een rijopleiding te verzorgen van een kwalitatief hoog niveau. Door de ervaring en de praktijk gerichte instructie waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat, is er een specifieke visie ontstaan met betrekking tot het opleiden van aankomende bestuurders.

Om de kwaliteit van de opleidingen te kunnen blijven waarborgen wordt er regelmatig bijgeschoold m.b.t. de nieuwste ontwikkelingen. D.w.z. praktisch, theoretisch en de wettelijke regelingen.

Henk Oosterbroek is een ervaren praktijkgerichte instructeur die niet alleen de CBR eisen overbrengt, maar met het oog op de toekomst de juiste praktijkgerichte informatie verstrekt. Immers werken aan verkeersveiligheid geldt voor iedereen, zeker voor opleiders.